Vermiculiet platen

Met behulp van vermiculiet platen zorgt u ervoor dat de metalen omkasting van uw pelletkachel beschermd blijft tegen de hoge hitte. Deze platen, in een heleboel verschillende maten voor elk type pelletkachel beschikbaar, bestelt u simpelweg bij ons op onderdelenpelletkachel.be! Ontdek meer over ons aanbod.

Wilt u weten of wij iets kunnen betekenen voor u?

Vermiculiet platen in alle soorten en maten

Vermiculiet platen kunnen een temperatuur aan van rond de 1.100 graden Celsius en zijn eenvoudig te monteren. Daarnaast kunt u ze erg gemakkelijk bewerken: heeft uw kachel bijvoorbeeld ongewone afmetingen of koopt u per ongeluk een plaat die te lang is? Dan heeft u aan een zaag genoeg om de lengte van de plaat te corrigeren. Daarnaast vallen ze ontzettend eenvoudig te monteren. Vermiculiet platen zijn duurzaam, milieuvriendelijk en vrij van schadelijke stoffen als asbest. Er zijn dus alleen maar voordelen verbonden aan deze platen. In onze webshop vindt u bovendien allerlei andere onderdelen voor uw pelletkachel. Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod aan rookgasventilatoren.

Bestel vandaag nog uw platen

De vermiculiet platen om uw pelletkachel mee te vervolmaken, vindt u probleemloos bij onderdelenpelletkachel.be. Breng een bezoekje aan onze webshop en maak een account aan voor een verbeterde dienstverlening. Voor vragen belt u naar 0491 61 63 12, stuur een e-mail naar info@onderdelenpelletkachel.be of vul het contactformulier in.

Waar kan je ons vinden ?