Brandpot

Een brandpot, of branderpot zoals het ook wel genoemd wordt, is een onmisbaar onderdeel van uw pelletkachel. Het vangt immers de pellets op die omhoog worden gebracht met de schroef, waarna deze vlam vat en de kachel, en hiermee de rest van de ruimte, opwarmen.

Wilt u weten of wij iets kunnen betekenen voor u?

Vervang de brandpot tijdig voor een veilig gebruik

Op onderdelenpelletkachel.be vindt u alles om uw eigen pelletkachel operationeel te maken én te houden. Daartoe behoort natuurlijk ook de brandpot. Dit is de plek waarin de pellets verbranden en hun warmte afscheiden, dus dit is absoluut een essentieel onderdeel van uw kachel. Wanneer de brandpot slijt of al kapot is, is het van groot belang om deze snel te vervangen. De pelletkachel kunt u niet gebruiken totdat het onderdeel hersteld is. Hieronder vindt u onze selectie aan hoogwaardige branderbakken, inclusief technische specificaties. Maar ook andere onmisbare radartjes in het grote geheel van uw pelletkachel, waaronder gloeikaarsen en verschillende rookgasventilatoren, koopt u hier. Neem simpelweg een kijkje in onze shop!

Laat u verleiden door ons aanbod

Onderdelenpelletkachel.be is een absolute autoriteit op het gebied van pelletkachels. Wij werken samen met de beste merken en leveranciers. Een brandpot of andere onderdelen koopt u gemakkelijk en snel via onze webshop. Neem dus snel eens een kijkje in ons aanbod! Voor vragen of opmerkingen, bel 0491 61 63 12, stuur een e-mail naar info@onderdelenpelletkachel.be of vul het contactformulier in.

Waar kan je ons vinden ?