Gloeikaars voor uw pelletkachel

Een gloeikaars, ook wel een bougie of gloeistift genoemd, kan zo’n 1.500 keer (gemiddeld één tot vijf jaar) de pelletkorrels in uw pelletkachel laten ontvlammen, totdat de kaars versleten is en vervangen moet worden. Gelukkig koopt u op onderdelenpelletkachel.be gemakkelijk en snel een nieuwe gloeikaars voor uw pelletkachel en dat aan een correcte prijs.

Wilt u weten of wij iets kunnen betekenen voor u?

De gloeikaars of bougie van uw pelletkachel vervangen

Wanneer uw pelletkachel plots niet meer wil opstarten, betekent dit vaak dat u de gloeikaars of de bougie moet vervangen. Gelukkig is dit eenvoudig op te lossen, maar u heeft er uiteraard wel een nieuwe gloeibougie voor nodig! Op onderdelenpelletkachel.be vindt u eveneens alle mogelijke soorten gloeikaarsen om deze vervangingswerken succesvol mee uit te voeren. Neem een kijkje hieronder en maak uw keuze!

Hoe werkt de gloeikaars van uw pelletkachel?

Een gloeikaars helpt een pelletkachel met opstarten en moet om de paar jaar vervangen worden als u wil blijven genieten van uw kachel. Wanneer deze genoeg hitte heeft opgebouwd, houdt de kaars ermee op. De kachel kan dan immers op eigen houtje verder door middel van de combinatie pelletkorrels-rookgasventilator: een essentieel onderdeel van uw pelletkachel dus! Wij hebben in onze shop onderdelen beschikbaar voor kachels van de merken Fontana, Horus, CS Termos, Flumenfire, Runax, Selecta en Limfire. Dus ook een nieuwe gloeikaars voor uw pelletkachel koopt u bij ons aan een goede prijs!

Ontdek de rest van ons aanbod

Op onderdelenpelletkachel.be vindt u een schat aan materiaal om uw pelletkachel te onderhouden en herstellen. U vindt niet alleen de nieuwe gloeikaars om de oude in uw pelletkachel mee te vervangen, maar ook veel andere reserveonderdelen voor een correcte prijs. Op deze manier helpen wij u graag uw pelletkachel nog heel lang operationeel te houden.

Plaats snel een bestelling

Wilt u de gloeikaars of bougie van uw pelletkachel vervangen? Neem een kijkje naar onze selectie hierboven of bezoek de rest van onze online shop voor al uw pelletbenodigdheden! Wij bieden u graag een nieuwe gloeikaars voor uw pelletkachel aan en dat tegen een mooie prijs. Bel ons op 0491 61 63 12, stuur een e-mail naar info@onderdelenpelletkachel.be of vul het contactformulier in om ons te contacteren.     

Waar kan je ons vinden ?