Voor uw pelletkachel nieuw materiaal kopen

Heeft u een pelletkachel en bent u op zoek naar nieuw materiaal? Dan kunt u op onze hulp rekenen! Bij onderdelenpelletkachel.be beschikken we over een ruim assortiment aan materialen en onderdelen voor uw kachel. Neem een kijkje op onze webshop en zoek naar het materiaal dat u nodig heeft.

Wilt u weten of wij iets kunnen betekenen voor u?

Uw pelletkachel voorzien van het beste materiaal

In onze webshop vindt u praktisch alle soorten materiaal voor uw pelletkachel en dat telkens van absolute topkwaliteit. Zo bent u zeker van een duurzame oplossing. Bent u specifiek op zoek naar een nieuwe pelletmotor? Dan hebben wij de oplossing voor u! Wenst u graag een nieuwe brandpot? Ook dan helpen we u graag verder. Laat ons gerust weten welke reserveonderdelen u nodig heeft en dan kijken we graag met u mee. Zo geven we bij twijfel ook maar al te graag advies. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud aan uw pelletkachel.

Bestel uw materiaal via de webshop

Heeft u materiaal voor uw pelletkachel gevonden? Plaats dan gerust uw bestelling! Bent u niet helemaal zeker over bepaalde producten? Dan kunt u ons altijd contacteren voor hulp op maat. Dat kan door te bellen naar het nummer 0491 61 63 12, door een e-mail te sturen naar info@onderdelenpelletkachel.be of via het contactformulier.

Waar kan je ons vinden ?