Pelletmotor

Een pelletmotor is een noodzakelijk onderdeel van een pelletkachel. Deze motor met tandwieloverbrenging zorgt er immers voor dat, door middel van een vijzel, de pellets netjes in de brandpot vallen. Dit onmisbare element bestelt u gemakkelijk en snel bij onderdelenpelletkachel.be.

Wilt u weten of wij iets kunnen betekenen voor u?

Een pelletmotor houdt uw pelletkachel operationeel

Heeft u onderhoud aan uw pelletkachel laten uitvoeren en is daaruit gebleken dat uw pelletmotor aan vervanging toe is? Dan kunt u bij ons terecht. Snel, simpel en veilig alle mogelijke onderdelen voor uw pelletkachel bestellen, van uitstekende fabrikanten in uitstekende staat: daar staan wij voor. Neem dus zeker eens een kijkje naar onze selectie pelletmotoren. Tip: door een account aan te maken, geniet u van een nog betere en snellere service.   

Vul uw winkelmandje bij ons online

Vind uw nieuwe pelletmotor en andere reserveonderdelen voor uw pelletkachel nu in onze shop. Bent u niet helemaal zeker welke pelletmotor uw kachel nodig heeft? Dan kunt u ons voor deze en voor andere vragen altijd contacteren. Dat kan door te bellen naar het nummer 0491 61 63 12, door een e-mail te sturen naar info@onderdelenpelletkachel.be of door ons contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder zodat u kunt genieten van een verwarmde woning.

Waar kan je ons vinden ?