Onderhoud aan uw pelletkachel

Het onderhoud van uw pelletkachel is erg belangrijk indien u zo lang mogelijk wilt genieten van uw investering. U kunt uw pelletkachel in de eerste plaats zelf onderhouden door deze geregeld te kuisen. Daarnaast is het ook belangrijk dat u uw kachel geregeld grondig laat nakijken. Zo kunnen eventuele problemen vroegtijdig worden opgemerkt en verholpen.

Wilt u weten of wij iets kunnen betekenen voor u?

Wij nemen het onderhoud van uw pelletkachel voor onze rekening

Een pelletkachel is een delicaat toestel dat bestaat uit heel wat verschillende onderdelen. Zodra er een bepaald onderdeel niet meer naar behoren werkt, kan het dus zijn dat uw hele kachel het niet meer doet. Door uw pelletkachel goed te onderhouden, kunt u vermijden dat er iets misloopt. Dat kan u in de eerste plaats veel geld besparen, maar zorgt er ook voor dat u niet plots in de kou moet zitten tijdens de winter. Merkt u dat er specifiek aan een bepaald onderdeel iets mis is, zoals veiligheidsthermostaat? Dan kunt u ons gerust contacteren voor het onderhoud van uw pelletkachel. Blijkt er uit dat onderhoud dat er een bepaald onderdeel van uw kachel vervangen moet worden? Dan kunt u deze gemakkelijk bij ons bestellen en door onderdelenpelletkachel.be laten vervangen!

Laat uw pelletkachel onderhouden

Wilt u graag een afspraak maken voor een grondig onderhoud aan uw pelletkachel? Bel dan gerust naar het nummer 0491 61 63 12, stuur een e-mail naar info@onderdelenpelletkachel.be of vul het online contactformulier in. Wij komen zo snel mogelijk langs om uw toestel grondig te inspecteren. Wij geven bovendien graag tips mee om uw pelletkachel zelf goed te onderhouden.

Waar kan je ons vinden ?