Veiligheidsthermostaten voor een pelletkachel

Veiligheidsthermostaten zijn een erg nuttig onderdeel van de pelletkachel. In tegenstelling tot een gewone houtkachel, kunt u dankzij de thermostaat de temperatuur erg gemakkelijk op peil houden. Wenst u dat de temperatuur niet boven de 22° Celsius gaat? Dan kunt u dat gemakkelijk instellen!

Wilt u weten of wij iets kunnen betekenen voor u?

Veiligheidsthermostaten voor uw pelletkachel bestelt u bij ons

Heeft u het gevoel dat uw thermostaat niet meer naar behoren werkt en wordt het vaak veel warmer dan u heeft ingesteld? Dan kunt u onze specialisten in pelletkachels inschakelen voor hulp. Wij nemen het onderhoud van uw kachel met plezier voor onze rekening. Blijkt er inderdaad iets mis te zijn? In onze webshop vindt u verschillende veiligheidsthermostaten, voor uw pelletkachel. Wij kijken indien nodig graag mee voor het perfecte model voor uw apparaat. Verder verkopen we ook andere reserveonderdelen voor uw kachel. Zo kunt u ook een nieuwe ruimteventilator bij ons kopen.

Bestel uw veiligheidsthermostaat via onze webshop

Heeft u het juiste model gevonden tussen ons aanbod aan veiligheidsthermostaten voor uw pelletkachel? Plaats dan uw bestelling via de webshop! Bij vragen belt u naar het nummer 0491 61 63 12 of stuurt u een e-mail naar info@onderdelenpelletkachel.be. Wij voorzien u van advies waar nodig, zodat u binnenkort weer geniet van da perfecte temperatuur in huis.

Waar kan je ons vinden ?