Reserveonderdelen

Op onderdelenpelletkachel.be kunt u dag en nacht terecht voor de reserveonderdelen die u nodig heeft om uw pelletkachel nog vele jaren operationeel te houden. U vindt producten voor goed onderhoud aan uw pelletkachel en we verkopen alle onderdelen. Is er een onderdeel kapot zoals een rookgasventilator? 

Wij hebben het voor u.

Wilt u weten of wij iets kunnen betekenen voor u?

Een groot gamma aan reserveonderdelen voor uw pelletkachel

Een pelletkachel plaatsen levert u vele voordelen op. Zo is het als bijverwarming een stuk voordeliger en ontlast het uw centrale verwarming op de koudste dagen. Daarnaast zijn pellets als verwarmingsmateriaal zeer voordelig en blijft hun prijskaartje opvallend stabiel in vergelijking met overige vormen van brandstof. Ten slotte komt er via deze methode ook veel minder fijnstof vrij in de atmosfeer. Wel moet u uw pelletkachel op tijd en stond onderhouden. Daarom bieden wij veel reserveonderdelen aan:

 

Bestel bij ons al uw benodigde materiaal

Vul in onze online shop uw winkelmandje met de reserveonderdelen die u voor uw pelletkachel nodig heeft. Kunt u een bepaald onderdeel niet vinden of heeft u vragen over de producten?
Laat het ons ook gerust weten door ons te bellen op het nummer 0491 61 63 12, een e-mail te sturen naar info@onderdelenpelletkachel.be of door ons contactformulier in te vullen.

Waar kan je ons vinden ?