Voor uw toestel van Horus nieuwe onderdelen kopen

Heeft u een pelletkachel van het merk Horus en bent u op zoek naar nieuwe onderdelen? Dan kunt u terecht bij onze webshop. Bij onderdelenpelletkachel.be vindt u een ruim assortiment aan onderdelen die compatibel zijn met verschillende merken. Bekijk ons aanbod online en bestel de juiste onderdelen voor uw toestel.

Wilt u weten of wij iets kunnen betekenen voor u?

Wij voorzien uw Horus van nieuwe onderdelen

Wat voor onderdelen u ook nodig heeft voor uw apparaat van Horus, bij ons kunt u gegarandeerd terecht. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe branderbak? Wij bieden verschillende modellen aan die compatibel zijn met Horus-kachels. Of wilt u eerder een nieuwe rookgasventilator kopen? Ook dat hebben we ter beschikking. Indien u twijfelt tussen verschillende producten of u niet helemaal zeker bent of een bepaald onderdeel geschikt is voor uw toestel, helpen we u overigens graag verder. Zo koopt u enkel de juiste onderdelen voor uw pelletkachel van Horus.

Bestel uw onderdelen online

Heeft u de juiste onderdelen voor uw toestel van Horus gevonden? Bestel ze dan vandaag nog via de webshop! Wenst u toch wat extra informatie over enkele van onze producten? Contacteer ons gerust door te bellen naar het nummer 0491 61 63 12, door een e-mail te sturen naar info@onderdelenpelletkachel.be of door het contactformulier in te vullen.

Waar kan je ons vinden ?