De branderbak van uw pelletkachel

In de branderbak van uw pelletkachel worden de pellets verzameld. Onder deze bak zit een gloeipen die wordt verhit, zodra de pellets in de branderbak terechtkomen. Verder komt er ook warme lucht binnen, door middel van de rookgasventilator, waardoor de pellets beginnen smeulen en vatten ze na verloop van tijd ook vlam. Zolang uw pelletkachel blijft draaien en er genoeg pellets zijn voorzien, zullen deze automatisch in de branderbak terechtkomen.

Wilt u weten of wij iets kunnen betekenen voor u?

De branderbak van uw pelletkachel onderhouden

Doordat de verbranding van de pellets in de branderbrak van uw pelletkachel gebeurt, kan er snel vuiligheid ophopen. Daarom is het belangrijk dat u de branderbak goed onderhoudt en regelmatig proper maakt. Op deze manier kunt u het langst genieten van alternatieve verwarmingsmethode. Naast klein onderhoud, is het overigens zeker aan te raden om zo nu en dan uw pelletkachel grondig te laten onderhouden. Daarvoor kunt u bij onderdelenpelletkachel.be terecht. Blijkt er uit dat onderhoud dat er bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn? Dan vindt u deze in onze webshop. Zo kunt u ook een nieuwe branderbrak voor uw pelletkachel bij ons bestellen.

Bestel uw branderbak bij ons

Wilt u een nieuwe branderbak voor uw pelletkachel bij ons bestellen? Of bent u op zoek naar ander materiaal voor uw kachel? Plaats de benodigde producten in uw mandje en voltooi de bestelling! Zit u met vragen of twijfelt u tussen verschillende producten? Stel uw vragen via het contactformulier, bel naar het nummer 0491 61 63 12 of stuur een e-mail naar info@onderdelenpelletkachel.be.

Waar kan je ons vinden ?